1.  “I Don’t believe you,  you’re not the truth, no one could look as good as you”  from which famous song. 
ANSWER:   Pretty Woman
2.  “There’s a lady who’s sure all that glitters is gold” the first line to which famous song.
ANSWER:   Stairway to Heaven.
3.  Name the famous actor who plays lead guitar on the Shane McGowan song “That Woman’s got me Drinking”.
ANSWER:   Johnny Depp.
4.  What is the Title of the first UK top twenty hit for Bob Marley and the Wailers later covered by the Fugees
ANSWER:   No Woman No Cry.
5.  She’s a total Fame Monster but then she was Born This Way.   Who is she?
ANSWER:   Lady Ga Ga.
6.  1980’s  Movie starring Gene Wilder with title track written and performed by Stevie Wonder. 
ANSWER:   The Woman in Red
7.  According to the well known country song “She’s a Good Hearted Woman in love with a _____             ______ ______”
ANSWER:   Good Timin’ Man
8.  “That Lady” was a top ten UK hit for which American group in 1973?       
ANSWER:   The Isley Bros.
9.    “In the beginning God made the land, Then He made the water and creatures, then He made man” song title please.      
ANSWER:   Women (Def Leppard)
10.  According to Alice Cooper “Only Women _______”.
ANSWER:   Bleed.
11.  Complete the Shania Twain song title “______ _ _____ _______ a Woman”
 ANSWER:   Man I Feel Like 
12.  Originally recorded by the Canadian Band The Guess Who it was covered by Lenny Kravitz for the Movie Austin Powers, name the song title.
ANSWER:    American Woman
13.  “She was my woman, As she deceived me I watched and went out of my mind”.  Name the song
ANSWER:  Delilah
14.  “Electric Ladyland” is a chart topping album from which famous US Guitarist?
 ANSWER:   Jimi Hendrix
15.  "Wild Women Do” by Natalie Cole and “It Must Have  Been Love” by Roxette featured in which 1990 movie soundtrack.
ANSWER:   Pretty Woman
THE WINNER THIS WEEK @Anofreak
In SECOND place is @Trudski2012
In THIRD place is @ICGenie
In FOURTH place is @Julesrowe77
In SECOND place is @Trudski2012
In THIRD place is @ICGenie
In FOURTH place is @Julesrowe77
In FIFTH place is @GruntledWampa
First in to guess the theme ~ WOMEN ~ was @Julesrowe77
Well done everyone and thanks for taking part.  
Tune in next Monday at 8.30pm GMT to #MondayMusicQuiz and follow @MondayMusicQuiz
Tune in next Monday at 8.30pm GMT to #MondayMusicQuiz and follow @MondayMusicQuiz
 
 
No comments:
Post a Comment